Music

Eminem en Justin Bieber te horen op aankomend album van Juice WRLD

foto: YouTube: Juice WRLD
  1. Newschevron right
  2. Eminem en Justin Bieber te horen op aankomend album van Juice WRLD

Het tweede postume album van Juice WRLD, genaamd Fighting Demons, komt morgen uit en inmiddels is de coverart en tracklist van het project verschenen. Daarop is te zien dat onder anderen Eminem, Justin Bieber, Polo G op het album te horen zullen zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fighting Demons

Het aankomende album bevat 17 tracks met een aantal grote namen die gastbijdrages leveren. Behalve Eminem, Justin Bieber en Polo G, staan ook Trippie Redd en Suga van BTS op het album. Toen het aankomende project in november werd aangekondigd, bracht Carmela Wallace, de moeder van Juice WRLD, een verklaring uit over onuitgebrachte muziek van haar zoon.

"Er was niets waar Jarad 'Juice WRLD' Higgins meer van genoot dan het leveren van nieuwe muziek aan zijn miljoenen fans over de hele wereld", zei ze onder andere. "Hij liet een verbazingwekkend diepe catalogus van muziek achter die ervoor zal zorgen dat zijn fans nog jaren nieuwe nummers zullen hebben om naar te luisteren."

Legends never die

Het eerste postume album van Juice WRLD, genaamd Legend Never Die, kwam in juli 2020 uit met gastbijdrages van onder anderen The Weeknd en wederom Trippie Redd en Polo G. Het album kwam binnen op nummer 1 in de Billboard Top 200.

Ster advertentie
Ster advertentie