STER Advertentie
STER Advertentie

Frenna waagt zich aan Vlaamse klassieker 'Daar Gaat Ze'

Donderdag 10 januari 2019 - 11:04 uur

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Na het coveren van de Nederlandse nummers Verleden Tijd en Regen waagt Frenna zich dit keer aan een Vlaamse klassieker. Op Instagram teaset de rapper een stuk van zijn eigen versie van Daar Gaat Ze van Clouseau. Dit nummer was, ook in Nederland, een hit in 1990. Dit is de eerste nieuwe muziek die we van de rapper horen sinds eind november. Toen kwam zijn voor een Edison-genomineerde album Francis uit.

"Daar gaat ze, en zoveel schoonheid heb ik nooit verdiend."

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

DJ duo

De versie van Frenna is een samenwerking met het Belgische dj-duo Dimitri Vegas en Like Mike. Zij behaalden in 2015 de nummer 1-positie in de jaarlijkse DJ Mag Top 100. Wanneer het nummer uitgebracht wordt, heeft de rapper nog niet verteld.

 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.40472-frenna-waagt-zich-aan-vlaamse-klassieker-daar-gaat-ze"}