STER Advertentie
STER Advertentie

Bizzey over zijn nieuwe clip en show in AFAS Live: "Er gaat iets heel geks gebeuren!"

Vrijdag 11 januari 2019 - 14:06 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bizzey is weer terug met een heerlijke dansvloer killer zoals we die van hem gewend zijn. Op Drup doet hij zijn ding samen met Kraantje Pappie, Jonna Fraser en Ramiks. Vanmorgen in Start vertelde de artiest vanaf zijn vakantieadres in Bali aan Fernando meer over de hilarische clip en zijn aankomende show in AFAS Live.

vrouwen in de spotlight

De video speelt zich af in een tijdperk waarin nieuwslezers supersterren waren. Met de clip wil Bizzey het vrouwonvriendelijke beeld van hem ontkrachten: "Het idee achter de video was eigenlijk om het verhaal van de eerste vrouwelijke nieuwslezeres te vertellen. [...] Om een keer niet alleen maar twerkende vrouwen neer te zetten, wil ik nu de eerste vrouw die het nieuws voorlas een beetje shine geven. De lyrics zijn nog steeds m'n eigen ding." De belangrijke van nieuwslezeres wordt gespeeld door niemand minder dan Nienke Plas, die onlangs haar eerste nummer Vrijdag uitbracht (waar Bizzey dan weer een rolletje in speelde).

'BIZZEY OVER CONCERT WHAT WOULD JESUS DO: HET GAAT AMERIKAANS WORDEN!'

over de top

Over zijn show, What Would Jesus Do?, doet de artiest veelbelovende uitspraken: "De show wordt over de top en het wordt iets dat door een Nederlandse artiest in Nederland nog nooit gedaan is." Volgens de Bizzey wordt het, net als de titel van zijn show, 'Amerikaans'.

"Er gaat iets heel geks gebeuren!"

Wil je bij de show van Bizzey zijn? FunX geeft hier kaarten weg! 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Beyoncé dropt kleurrijke en krachtige clip van The Lion Kings 'Spirit'

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.40495-bizzey-over-zijn-nieuwe-clip-en-show-in-afas-live-er-gaat-iets-heel-geks-gebeuren"}