STER Advertentie
STER Advertentie

Chivv verrast met 'Ewa Ewa' en is trending op YouTube

Chivv verrast met Ewa Ewa en is trending op YouTube

Vrijdag 8 februari 2019 - 11:55 uur

|

Door:

Kavita

Het is niet zo lang geleden dat Chivv aankondigde verder te gaan als een onafhankelijke artiest. Dus niet meer onder een label, maar echt alles zelf doen. Hoewel het niet de makkelijkste keuze is geweest, is de rapper nu keihard teruggekomen met het nummer Ewa Ewa in combinatie met Expose The Game. Het nummer en de video maken zo'n indruk dat het momenteel op #4 in trending op YouTube staat!

Opvallend is trouwens dat hij de video wel via het label TopNotch heeft uitgebracht.

Lees ook: Henkie T en Chivv gaan voor soloprojecten

belangrijke hints

In het begin van de videoclip word je gewezen op een aantal belangrijke dingen: 'Kijk deze video helemaal af voordat je oordeelt...' en 'Facts > fiction'. Ewa Ewa is een clubnummer met veel herhalingen die blijven hangen. Het beginstukje van de video, is niks anders dan wat je bij zo'n track gewend bent: vette auto's, leuk decor en lekkere wijven, waaronder Lena van Ex On The Beach. 

"Het plan was om jullie mensen te wijzen dat de internet bedriegt en dat de industrie kan fokken met je brain, want spit ik real shit, dan kan ik minder bereiken. Radio draait het niet, want ze kijken liever naar cijfers."

realtalk

Ergens halverwege verrast Chivv je compleet. Het beeld wordt zwart en er begint letterlijk een ander nummer, genaamd Expose The Game. Het decor wordt afgebouwd en Chivv blijft staan, terwijl hij realtalk spit. "Nu, independent en m'n views gaan omlaag. OMG, wat moet ik doen? Misschien sign ik voor die deal nog vandaag, straks ben ik niet meer beroemd."

Lees ook: Chivv verrast leerlingen van oude basisschool met gevulde schooltassen

Armoo

Ook Armoo is te zien in deze videoclip. Niet de echte, maar wel eentje die hem moet voorstellen. Hij zit geblinddoekt op een stoel. Praten kan hij ook niet. Chivv loopt om hem heen en rapt onder andere: "Al die niggas worden famous binnen twee weken, als je vraagt om welke track het gaat, dan is er geen eentje." 

viraaltje

Al met al is de nieuwe release van Chivv bedoeld om je aan het denken te zetten. En hoewel hij misschien dacht dat het niet viraal zou gaan, is dat wel het geval!  

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Kassav

  • De jonge slachtoffers van vlucht MH17

  • Er loopt nu een recordaantal miljardairs op de wereld rond

  • Smerigste onenightstand waar je ooit over hebt gelezen

  • Dream School-leerlingen komen weer samen in confronterende en emotionele reünie

  • Quiz: Raad jij de leeftijd van deze celebs?

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.40859-feelgood-friday-chivv-verrast-met-ewa-ewa-en-is-trending-op-youtube"}