FunX

Chivv verrast Morad & Shay met gouden ketting en primeurt eigen track

  1. Newschevron right
  2. Chivv verrast Morad & Shay met gouden ketting en primeurt eigen track

Het gaat nu beter dan ooit met Chivv. Dat zei hij vanmiddag bij Morad & Shay. "Ik voel me gewoon blij en die blessings laten je soms beseffen dat je lekker bezig bent." De SBMG-rapper is, net als Henkie T, bezig met een soloproject, waarvan hij vandaag ook de track Weinig Woorden Zeggen Veel primeurde. En Chivv deed iets wat Morad & Shay helemaal niet zagen aankomen: als blijk van waardering gaf hij ze twee speciaal gemaakte gouden kettingen cadeau.

"Ik heb altijd steun gekregen van jullie. Als waardering heb ik een paar kettinkjes voor jullie meegenomen. Ook voor Fernando. Jullie steunen ons door dik en dun en jullie pushen ons ook, dus dit is mijn waardering voor jullie."

geen hits, wel verandering

Je radiovriendjes for life kregen kippenvel van dit mooie gebaar. Ook waren ze zwaar onder de indruk van de manier waarop Chivv nu bezig is. "Weinig Woorden Zeggen Veel is ook een project. En het is totaal niet op hits gebaseerd. Ik wil echt verandering brengen en iets vertellen." Daarnaast heeft Chivv ook het label Un4gettable Music, waarmee hij veel jongeren nieuwe kansen wil bieden. "Ik heb een getalenteerde jongen uit Rotterdam, genaamd No Face. Hem ga ik als eerste een push geven." Bij Chivv aankloppen als artiest mag zeker, maar hij heeft wel een aantal belangrijke voorwaarden. Als artiest moet je namelijk niet alleen kunnen rappen, maar ook creatief zijn en je moet echt willen.

bijzondere videoclip

Geen stress dat SBMG nooit meer samen iets gaat uitbrengen, want Chivv is gewoon cool met Henkie T. "Zodra onze soloprojecten af zijn, gaan we gelijk weer iets samen maken. Ik zit nu op 80 procent van mijn eigen album." Donderdag om 16.00 uur komt zijn videoclip online en hij belooft dat het anders is. "Er zitten verschillende boodschappen in en het is een one taker." In Weinig Woorden Zeggen Veel heeft Chivv het over bepaalde situaties waarin hij zat. "Ik ben weg bij TopNotch, ik heb in het verleden vastgezeten en nu ben ik weer in de bloei van mijn leven. Ik voel me geblessed en wil dat delen met de rest."

ADEMRUIMTE

Nu Chivv niet meer bij een label zit, voelt hij ademruimte. En dat is fijn!

"In 2014 ging ik onder contract bij TopNotch. En je scoort hit na hit. Je hebt zoveel succes, maar ik raakte erin verdwaald en deed toen een stapje terug. Ik heb nu veel meer zeggenschap over mezelf. En dat die verantwoordelijkheid nu veel meer bij mij ligt, dat maakt het nog leuker."

Ster advertentie
Ster advertentie