Up 2 Date

Chivv boos over artikel dat rappers en criminelen aan elkaar linkt

foto: YouTube
  1. Newschevron right
  2. Chivv boos over artikel dat rappers en criminelen aan elkaar linkt

Volgens rapper Chivv wil de media de rapcultuur verpesten. Zijn dag begon slecht toen hij een artikel van Parool-journalist Paul Vugts las. Daarin worden rappers en criminelen met elkaar in verband gebracht.

"Jullie zoeken altijd één of andere reden om ons altijd in een kwaad daglicht te zetten. Maar waar de fuck zijn jullie wanneer we ons bezighouden met al die goede dingen?!"

opvallend

Voor meer duidelijkheid over de achterliggende gedachte van het artikel, belde Fernando vanmorgen met Paul. Hij volgt de Amsterdamse misdaad op de voet en noemt in zijn verhaal onder andere Lil' Kleine die bevriend is met plofkraker Yobel D. en Ali B die de inmiddels geliquideerde huurmoordenaar goed kende.

"Wij vinden dat opmerkelijk, maar we spreken er verder geen waardeoordeel over uit. Wij spreken uit dat het heel opvallend is."

best schattig

Als Fernando het fragment van Chivv aan de journalist laat horen, laat hij weten dat hij het best schattig vindt. "Heel grappig, juist Chivv heb ik op uitdrukkelijk verzoek van zijn strafadvocaat uit het artikel gelaten, want hij probeert z'n leven te beteren. Ik neem hem in bescherming. Ik noem juist hem niet, waar ik hem ook kon noemen en dan reageert hij zelf. Vind ik best schattig."

Ster advertentie
Ster advertentie