Video

Chivv verrast leerlingen van oude basisschool met gevulde schooltassen

  1. Newschevron right
  2. Chivv verrast leerlingen van oude basisschool met gevulde schooltassen

De scholen zijn begonnen! En dat is alleen maar goed, want: kennis is macht. Om de jeugd extra te stimuleren is SBMG-rapper Chivv gisteren op de eerste schooldag langs zijn oude basisschool geweest. Niet met lege handen, maar met gevulde schooltassen voor iedereen.

Op zijn Instagram laat hij het volgende weten: "Dit project ben ik spontaan gestart, omdat ik de youth wil stimuleren en motiveren." Er staat nog iets belangrijks in zijn Insta-post. Deze boy uit Amsterdam Zuidoost lanceert zijn eigen label, genaamd Un4gettablemusic.

Ouassima ging met Chivv mee tijdens deze bijzondere dag. Hij legde uit dat deze actie valt onder een nieuw project Weinig Woorden Zeggen Veel. Chivv is geïnspireerd geraakt door een soortgelijke actie van de Amerikaanse rapper Meek Mill. "Toen dacht ik, ik heb eigenlijk nooit echt iets terug kunnen doen voor mijn oude basisschool, dus laat me dit gelijk doen. Met m'n hele team heb ik dit kunnen realiseren. M'n zus heeft me ook geholpen. Shout out naar m'n zus."

wist je dat...

Leuk weetje: Humberto Tan en Ryan Babel zaten op dezelfde basisschool als Chivv. Ook deelde hij dat zijn voormalig buurmeisje, rapper Latifah, ervoor heeft gezorgd dat hij is begonnen met rappen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie