STER Advertentie
STER Advertentie

Dopebwoy en Britse Yxng Bane de DiXte met 'Santo Domingo'

Vrijdag 22 februari 2019 - 13:53 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dopebwoy is verliefd op de Dominicaanse Republiek. En hij niet alleen, want ook de Britse Yxng Bane is met hem. De twee hebben het nummer Santo Domingo gemaakt en de videoclip is daar ook opgenomen. Goodlife! Met dit lekkere zomerse nummer hebben de mannen de DiXte op FunX te pakken. Prrr!

Lees ook: Dopebwoy legt Fabiola voor eens en voor altijd uit hoe je 'prrr' zegt

meer internationale artiesten

Santo Domingo is de eerste single van Dopebwoys aankomende EP. Daarop staat niet alleen deze internationale samenwerking, maar ook een tune met onder andere de Franse rapper MHD.

Lees ook: MHD en Dopebwoy gaan samenwerken!

niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Dopebwoy een DiXte te pakken heeft, want met Cartier had hij in 2017 ook een monsterhit die FunX heeft grijsgedraaid. 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.41048-dopebwoy-en-britse-yxng-bane-de-dixte-met-santo-domingo"}