STER Advertentie
STER Advertentie

Juice WRLD de DiXte met kersverse lovesong 'Hear Me Calling'

Vrijdag 1 maart 2019 - 15:34 uur

De 20-jarige Juice WRLD is na zijn goed ontvangen album Goodbye and Good Riddance klaar om nog meer muziek te laten horen. Vandaag presenteert de emorapper zijn nieuwe single Hear Me Calling, die je de aankomende week extra vaak op de radio hoort. Deze nieuwe lovesong is namelijk de DiXte!

"My heart is racing, every time I'm tastin' it
Wait until the drugs fade out
Hate making love when I'm faded
That's because I wanna feel it
Girl, you give me the best feelin'
Yes, girl you're the best, take away stress, love me to death
Even when I'm a mess"

death race for love

Juice WRLD is sinds de release van zijn hit Lucid Dreams een grote naam in de rapscene. Zijn album Goodbye and Good Riddance werd goed ontvangen door zijn emotionele en herkenbare teksten. De rappers discografie is nog mager, maar die wordt op 8 maart aangedikt door zijn tweede album Death Race For Love.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.41118-juice-wrld-de-dixte-met-kersverse-lovesong-hear-me-calling"}