STER Advertentie
STER Advertentie

Leer SXTEEN kennen en ontdek hoe hij in contact kwam met Frenna

Dinsdag 12 maart 2019 - 17:46 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De carrière van SXTEEN zit sinds zijn deelname aan FunX Talent flink in de lift. Hij ging viral op YouTube na een remake van de Kanye West-tune I Love It in de FunX-studio, tekende onlangs bij Frenna's label 777 en bracht donderdag nog de videoclip van Yamilet met Poke uit. Dat hij van ver moest komen, vertelt hij uitgebreid bij 101Barz.

Lees ook: De billentune van SXTEEN en Poke heeft een videoclip!

Kijkje in de keuken

101Barz ging met SXTEEN mee naar Spijkenisse, want dat was de stad waar hij tot zijn 25ste woonde. Hij werd geboren in Rotterdam en daar woont de populaire artiest tegenwoordig ook. De camera's van 101 mochten ook mee naar de muziekstudio in Spaanse Polder waar SXTEEN vaak met Zurich, ThisIsCrzy en Darren Dinero te vinden is.

Samenwerken met Frenna

SXTEEN vertelt in de muziekstudio hoe hij ooit muziek is gaan maken. Ook krijgen we te horen hoe het contact met Frenna tot stand is gekomen en waar SXTEEN op let als een artiest met hem wil samenwerken.

Lees ook: SXTEEN tekent bij label van Frenna

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.41270-leer-sxteen-kennen-en-ontdek-hoe-hij-in-contact-kwam-met-frenna"}