Music

Wanneer krijgen we een Nederlandse Celebrity Deathmatch?

  1. Newschevron right
  2. Wanneer krijgen we een Nederlandse Celebrity Deathmatch?

Ja maar, Tim Beumers is bijna nooit positief als het aankomt op celebrities. Ook in zijn nieuwe column niet!

Ja maar, ik ben best wel vaak negatief als het aankomt op celebrities. Misschien ben ik jaloers of misschien vind ik wel dat de meeste eigenlijk alleen goed zijn in zichzelf verkopen en dat ze voor de rest eigenlijk compleet talentloos zijn, maar fuck it. Ook ik heb de celebrity cultuur al jarenlang geaccepteerd.

Dat het volk brood & spelen nodig heeft om afgeleid te zijn van de echte problemen is een feit dat ouder is dan Jezus Christus van Nazareth en al zijn overleden vrienden. Eigenlijk heb je maar 2 dingen nodig om een gemiddelde burger bezig te houden. Domme mensen in reality shows om uit te lachen en je beter te voelen over jezelf en rijke celebrities zodat je iets hebt om jaloers op te zijn en om over te roddelen.

Voor lul zetten

Het beste is een combinatie. Dat je domme celebrities hebt met een realiteit waar je om kan lachen en waar je over kan roddelen. Gelukkig is er social media en kunnen celebrities zichzelf non stop voor lul zetten via alle camera’s in alle telefoons die bestaan, dan hoeven we echt helemaal nergens meer op te letten behalve dat.

En mocht je helemaal uitgerangeerd zijn en niet zo goed zijn met social media, dan kan je altijd nog gaan schaatsen op TV of van een duikplank springen of stijldansen of foto’s maken met celebs. Als je maar in the picture blijft, toch? Wie is er nou niet vrolijk als Patty Brard haar darmen laat spoelen of een koprol van een duikplank maakt waarbij ze met haar bek plat op het water klapt. More money more botox!

Twee sukkels

Celebrity ruzie is eigenlijk het allerbeste, vooral als het beef is. De beef tussen Soulja Boy en Chris Brown bijvoorbeeld. Twee sukkels die elkaar beledigen via social media, die hun emoties niet kunnen controleren, want er is een vrouw in het spel en hun ego’s doen zo een pijn. Dus dan maar non-stop los gaan op elkaar en huilen en iedereen erbij betrekken. Want ze zijn allebei opgegroeid in een goed milieu en ze hebben het gemaakt, maar nu zijn ze gang-affiliated want ze hebben zich ingekocht. Want iedereen wil toch stoer zijn!

Nou en als je stoer wil zijn, moet je goed kunnen vechten, dus gaan ze nu boxen, zeggen ze. En dat, dat is het beste idee ooit. Ik haat al die celeb shit, maar een real life celebrity deathmatch is het mooiste wat ik ooit op TV zal kunnen zien. Please, laten we dit steunen, waar is John de Mol als je hem nodig hebt, wanneer gaan we hier in Nederland ook mee beginnen? Hoezo beef? Glove up, in de ring, nu!

Mula B vs Frenna & U-niq vs Lil Kleine

Mula B vs Frenna, wanneer? Ronnie Flex vs Gordon? U-niq vs Lil Kleine? Kom op man! Migiboss vs maakt niet uit wie, gooi er 5 in de ring, leggo. Heel Twitter staat vol met mensen die ruzie maken om bekend te blijven. Fuck it, if you tweet about it, be about it. Rotjoch is down en ik ken er nog wel een paar. Fuck rapbattles, fuck de story en de privé. Gooi een plaats en een tijd. Ik regel de camera’s.

Want dat is toch wat we uiteindelijk willen. Gladiatoren in de ring. En niet zomaar, maar die met voorgeschiedenis. Eindelijk iets om naar uit te kijken! Wat is er nou mooier dan mensen die je hebt zien groeien, weer keihard op hun bek zien gaan? Dat is toch wat de massa wil! Geef het aan ze! En heb je daar toch niet zo een trek in? Hou dan ook lekker je bek dicht, if you can’t stand the heat....shut the fuck up.

Ster advertentie
Ster advertentie