STER Advertentie
STER Advertentie

Beyoncé releaset 'Lemonade' eindelijk op alle streamingdiensten

Dinsdag 23 april 2019 - 12:36 uur

|

Door:

Burç

Eindelijk kan je Beyoncés album Lemonade ook checken op Spotify, Apple Music, Deezer en alle andere streamingdiensten. Het album met daarop de hits Formation, Sorry en Hold Up verscheen in 2016 exclusief online via Tidal, maar is nu eindelijk ook op andere streamingplatforms beschikbaar.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Succesvol

Lemonade zorgde in 2016 voor een aardbeving door direct op #1 binnen te komen in de albumcharts. Het leverde haar twee Emmy's en nog veel meer andere prijzen op. Het succesvolle album van Beyoncé verscheen eerst op Tidal en werd twee weken daarna fysiek uitgebracht. Nu, bijna drie jaar later, kan iedereen die geen Tidal heeft ook genieten van haar hits.

Homecoming

De release van Lemonade op alle streamingdiensten komt na de release van Beyoncés succesvolle live special Homecoming op Netflix. Tegelijkertijd verscheen op verschillende streamingdiensten ook het bijbehorende live album met maar liefst 40 songs van Bey en blijkbaar beviel dat goed!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.41788-beyonce-releaset-lemonade-eindelijk-op-alle-streamingdiensten"}