Music

Jeon en Ronnie Flex gaan samenwerken!

  1. Newschevron right
  2. Jeon en Ronnie Flex gaan samenwerken!

Jeon en J Balvin gaan na het succes van Machika en X weer samenwerken, maar hij verklapte bij FunX dat er ook een samenwerking met Ronnie Flex aankomt! Jeon blijft tot 5 juli nog aan onze kant van de oceaan. Hij gaat meerdere keren optreden met J Balvin en hij duikt de studio in met Nederlandse artiesten. Een van die artiesten is Ronnie Flex: “Ik doe iets met Ronnie Flex. Er komt iets met hem aan.” Maar wordt het dan latin of meer Ronnie-stijl? “Het wordt een Ronnie Flex en Jeon-vibe”, aldus Jeon!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jeon @ Pal Mundo

Het publiek ging compleet loco toen Jeon zijn FunX-hit Machika en de track X die hij samen met de Afro Bros produceerde deed tijdens Festival Pal Mundo. Door zijn definitieve doorbraak op Machika met J Balvin en Anitta reist de Arubaanse artiest nu de hele wereld over. En overal waar hij komt, gaat het publiek compleet uit z’n dak op Machika. Jeon weet ook de reden: “Het is een wereldwijde hit geworden!”


Liefde voor de Antillen

In de FunX-studio werd constant duidelijk hoe bescheiden Jeon is. Hij reageerde op alle fans die zwaaiden met vlaggetjes van de Antillen: “Ik hou van al mijn mensen van Aruba, Curaçao en Bonaire. Ze hebben mij vandaag zo veel liefde gegeven, dus ik ga ze straks liefde teruggeven door handtekeningen uit te delen en foto’s te maken.”

Ster advertentie
Ster advertentie