STER Advertentie
STER Advertentie

Big Sean staat terecht voor cheaten in video 'Single Again'

Dinsdag 30 juli 2019 - 10:46 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Big Sean is back at it met twee nieuwe tracks! Single Again is er daar eentje van en daarbij heeft de rapper een film-achtige clip gedropt waarin hij terechtstaat voor vreemdgaan. Op Twitter licht hij toe: "Ik weet wat het is om een sociale schande te zijn waarbij zelfs zonder informatie of bewijs mensen je beschuldigen en zich tegen je keren. Het is iets dat al sinds forever gebeurd, vooral bij zwarte mannen en ik wil laten zien hoe social media de macht hebben om meningen te veranderen tot het punt van haat."

"De video heeft veel belangrijke boodschappen. De belangrijkste is dat mensen wakker moeten worden en de mooie dingen in het leven moeten waarderen in een wereld waarin we in plaats daarvan onze telefoons checken als we wakker worden."

big sean tweets

Real life couple

Keith Powers en Ryan Destiny hebben een grote rol in de video. Zij spelen een stelletje dat besluit dat het beter is om uit elkaar te gaan. Cute fact: de acteurs zijn in het echte leven ook een koppel.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Break-up met Jhené Aiko

Op Single Again rapt Big Sean over zijn break-up met zangeres Jhené Aiko, die opvallend genoeg, net als Ty Dolla $ign, op de track te horen is. Zelf bracht Jhené een paar maanden geleden ook een track over haar ex uit. Voor het droppen van Single Again gaf Big Sean op Twitter nog wat meer toelichting: "Ik wist niet dat ik niet wist hoe ik alleen moet zijn in het leven. Ik vond altijd zoveel geluk in relaties of met vrienden zijn, maar ik wist niet hoe belangrijk het was om een relatie met jezelf te hebben."

"I'm single again
Told 'em that we better off friends
Blaming you is just so easy,
But maybe the problem is me."

Lees ook: Jhené Aiko dropt emotionele freestyle track 'Triggered'

big sean tweets 2

Album

Zowel Single Again als Big Seans andere nieuwe track Overtime zijn onderdeel van zijn aankomende album Don Life. Wanneer dat album uitkomt, is nog niet bekend.

Populair op FunX.nl

  • Meisje (14) installeert camera’s om mishandeling van haar vader te bewijzen

  • 9 combinaties die heerlijk zijn met instant noodles

  • Netflix verhoogt prijzen in Europa: Nederland wordt overgeslagen

  • Brusselse bende koopt 16-jarig meisje van haar vriend voor 2000 euro

  • Belgische politie vindt wietplantage in een brug

  • Dit zijn volgens jullie de grootste social media-irritaties