Music

Lil Kleine en Chantal Janzen beleven een heftige nacht in Chantal Blijft Slapen

  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine en Chantal Janzen beleven een heftige nacht in Chantal Blijft Slapen

Chantal Janzen heeft haar roze koffertje weer gepakt om te gaan logeren. Dit keer slaapt ze bij Lil Kleine. Hoewel ze bang is dat ze het niet gaat overleven, weet ze toch op tijd veilig thuis te komen. Zonder Jorik weliswaar, die nog even doorhaalt.

Nieuw huis

Voordat ze een de heftige nacht beginnen, zit Lil Kleine nog samen met Jack $hirak in de studio. De rapper neemt Chantal mee naar zijn nieuwe huis en ze is gelijk onder de indruk van zijn lichtgevende champagnemuur, op kleur gesorteerde inloopkast en zijn badkamer die binnenkort goud zal kleuren. Ook zijn vader brengt even een bezoekje, want ook hij heeft het huis nog niet gezien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vader en zoon

Dat vader en zoon Scholten een bijzondere band hebben, is inmiddels al bekend. Zijn vader zegt heel gelukkig te zijn met zijn zoon, maar dat heeft niets te maken met zijn succes.

''Mijn vader zei altijd: het maakt niet uit hoeveel je verdient of wat je bereikt, zolang je maar echt iets doet wat je leuk vindt, dan maak je me trots.''

Boottochtje

Kleine regelt een boot voor Chantal en zijn vrienden. Iets wat hij duidelijk vaker doet. Jorik vertelt hoeveel geluk hij haalt uit zijn vrienden en de tijden die ze samen doormaken: ''Wie niet deelt, die vermenigvuldigt niet.''

Dronken

Er is op de boot al flink wat champagne in gegaan als de twee samen de stad in gaan. En daar volgen nog veel meer alcoholische drankjes. Chantal trekt het niet meer, maar Lil Kleine gaat nog tot een uurtje of vier door. Als hij dronken thuiskomt, heeft hij wel een verklaring paraat voor zijn uitgaansgedrag.

''Mijn leven is zo mooi. In mijn leven wil je niet slapen en zo vroeg mogelijk op te staan.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In tranen

Ondanks de lichte kater, gaan Jorik en Chantal de volgende dag nog even samen ontbijten. Zodra Chantal begint over de onvoorwaardelijke liefde tussen hem en zijn vader, ontstaat er onverwacht een emotioneel momentje.

''Hij is alles voor mij. Waar het begint, waar het eindigt: alles.''

Ster advertentie
Ster advertentie