Music

Mezdi uit Temptation Island dropt videoclip met Matsoe Matsoe en gaat helemaal los!

foto: Videostill YouTube
  1. Newschevron right
  2. Mezdi uit Temptation Island dropt videoclip met Matsoe Matsoe en gaat helemaal los!

Kennen we Mezdi uit Temptation Island allemaal nog? Aangezien zijn relatie met Daniëlle tijdens Temptation op de klippen liep, had de Temptation-deelnemer na afloop van het programma alle tijd om zich op andere dingen te focussen. En dat deed hij dan ook, in de vorm van muziek.

Oh Oh cherso

Mezdi sloeg de handen ineen met nog iemand die we kennen uit een ver verleden van realitytelevisie: Matsoe Matsoe uit Oh Oh Cherso. Hoe de twee elkaar kennen? "We zitten bij dezelfde agency. Daar word je vaak met elkaar gelinkt, dus dachten we: laten we wat gaan doen", vertelt Mezdi hierover in een interview met RTL Boulevard.

cheat code

Dat 'wat' is uiteindelijk geresulteerd in Cheat Code, een track die het duo samen met Dazers en Justice Toch produceerden. De clip is nu uit en die breekt het ijskoude en boze imago dat Mezdi creëerde in Temptation Island dwars door midden. Mezdi gaat namelijk - in zijn joggingbroek - compleet uit zijn dak in de videoclip. Of we concluderen dat hij goed kan dansen? Mwuah. Maar gezellig ziet het er wel uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zwanetta

Niet alleen Temptation-deelnemer Mezdi is begonnen in de muziekwereld, ook verleidster Zwanetta bracht kortgeleden een track uit in samenwerking met Joyba. En dat klonk zo:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie