Music

Chris Brown droomt van tour met Beyoncé, Rihanna én Bruno Mars

  1. Newschevron right
  2. Chris Brown droomt van tour met Beyoncé, Rihanna én Bruno Mars

Chris Brown duikt diep als hij denkt, maar wat hem eerder deze week 'even' te binnen schoot is van een andere planeet. Het leek Breezy een geweldig idee om een wereldtour te doen met de grootste artiesten uit de scene: "Ik dacht... EEN GESTOORDE WERELDTOUR met BEYONCÉ, RIHANNA, BRUNO MARS, CHRIS BROWN. "2 voor 2" En als jullie besluiten om het zonder mij te doen... geef mij dan 10%."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Prijskaartje

Chris Brown heeft al vaker samengewerkt met Rihanna, remixte ooit een track van Beyoncé, maar met Bruno Mars heeft hij nooit eerder iets gedaan. Een wereldtour zou wel een mooi beginnetje zijn toch? Het is alleen de vraag wat de kaartjes voor zo'n sterrentour zouden kosten. Als je weet dat de gemiddelde prijs van een wereldtour voor deze sterren ergens tussen de 60 en 100 euro ligt, dan kan het nog aardig oplopen. Doe dat bedrag keer vier en begin maar alvast je auto, spelcomputer of nieren in de verkoop te doen.

Chris Brown en Rihanna

Leuk zo'n wereldtour, maar beste Chris Brown... hoe ga je dat met Rihanna doen? Negen jaar na de mishandeling kan het zomaar zijn dat RiRi je tijdens een eventuele wereldtour terugpakt. Misschien zou zo'n wraakactie van Rihanna hem overigens wel goed doen, want vorig jaar gaf de R&B-ster nog aan dat de hele gebeurtenis met de zangeres hem blijft achtervolgen. In een documentaire gaf Breezy aan wat voor invloed dat moment nog op hem heeft: "Dan denk ik: 'Dat ben ik niet broer.' Ik haat het tot op de dag van vandaag. Dat moment blijft mij waarschijnlijk voor altijd achtervolgen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie