Music

Kanye West verzamelt de hele familie voor 'Closed On Sunday'-video

foto: YouTube: Kanye West
  1. Newschevron right
  2. Kanye West verzamelt de hele familie voor 'Closed On Sunday'-video

Kanye West heeft voor de clip van Closed On Sunday de hele familie bij elkaar verzameld voor een speciale Sunday Service in een uitgestrekt rotslandschap. De video begint met Kanye, Kim en hun vier kinderen North, Saint, Chicago en Psalm. Later verschijnen er gepantserde wagens waaruit ook schoonmoeder Kris Jenner en schoonzus Kourtney Kardashian met de kids verschijnen. Nadat het Sunday Service-koor de track afsluit, doet North nog even een interessant bijdrage...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Iets met kip

De track Closed On Sunday is een van de meest besproken nummers van Ye's album Jesus Is King. Dat komt door de lyrics: "Closed on Sunday, you my Chick-fil-A." Kanye zingt hier namelijk niet over een kipfilet, maar over een grote Amerikaanse fastfoodketen. Daar is niet iedereen blij mee, want dat bedrijf heeft een behoorlijk verleden heeft met het doneren aan anti-LGBTQ-organisaties.

Tweede clip

Closed On Sunday is het tweede Jesus Is King-nummer dat Kanye van een video voorziet. Zo'n drie weken geleden dropte de rapper een clip bij Follow God. Daarin crosst hij samen met zijn vader door de sneeuw op zijn boerderij in Wyoming.

Kerstalbum en presidentschap

Naast het droppen van clips is Kanye ook druk bezig met andere dingen. Bijvoorbeeld zijn eigen opera, het kerstalbum Jesus Is Born, het vervolg op Jesus Is King met Dr. Dre en oh ja, zich voorbereiden op de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2024.

Ster advertentie
Ster advertentie