Music

J.Lo, Cardi B en DJ Khaled leven een extreem luxe leven in video van 'Dinero'

  1. Newschevron right
  2. J.Lo, Cardi B en DJ Khaled leven een extreem luxe leven in video van 'Dinero'

Precies een week geleden werd de langverwachte samenwerking tussen Jennifer Lopez, Cardi B en DJ Khaled gedropt. De track heeft inmiddels al ruim twee miljoen streams te pakken, dus een videoclip is alleen maar toepasselijk. Het is helemaal in het zwart-wit en toont een luxe leven zoals je die nog nooit hebt gezien. J.Lo barbecuet vlees in haar lingerie en Cardi is zoals ze zelf zegt 'superzwanger'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

on fire

Jennifer Lopez liet in een interview met E! News weten dat ze heel blij is met de samenwerking. De zangeres vertelde dat DJ Khaled precies wist wat hij met de track wilde doen en Cardi zorgde voor de finishing touches. Ook liet Jenny from the Block weten dat ze de femcee support in alles wat ze doet:

"Omdat ik zelf met Cardi heb samengewerkt, weet ik dat ze echt een harde werker is. Ze is weet wie ze is en is altijd lekker zichzelf. Ik volgde haar al voordat ze begon met rappen en ik vond haar toen al echt real. Ik kwam erachter dat ze ook van The Bronx is en toen het liedje tot stand kwam, wist ik gewoon dat ze er perfect voor was."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie