Music

Justin Bieber niet langer welkom in China wegens 'slecht gedrag'

  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber niet langer welkom in China wegens 'slecht gedrag'

Justin Bieber is niet langer welkom in China wegens 'slecht gedrag'. De Chinese overheid laat in een verklaring weten dat Justin Bieber te vaak in aanraking is geweest met justitie. Daarom wordt elke aanvraag voor een optreden in dat land geweigerd.

''Justin Bieber is een talentvolle zanger, maar ook een controversiƫle, jonge zanger. Wat ons betreft, heeft hij zich een aantal keer slecht gedragen, zowel in het sociale leven als tijdens optredens in China. Dit heeft gezorgd voor ontevredenheid van bezoekers. We willen de orde op de Chinese markt behouden en de Chinese optredens puur houden, dus entertainers die zich slecht gedragen kunnen we niet gebruiken.''

Laatste optreden

De verklaring is een reactie op de vraag van een fan waarom de zanger zo lang niet meer heeft opgetreden in het land. In 2013 trad Justin Bieber voor het laatst op in China. Hij liet zich toen op de schouders van zijn beveiligers over de Chinese muur dragen.

Het is niet de eerste keer dat een artiest niet mag optreden in China. Ook optredens van Miley Cyrus en Jay Z werden eerder geannuleerd.

Ster advertentie
Ster advertentie