Music

J. Cole heeft meerdere projecten klaarliggen onder de naam 'The Fall Off Era'

foto: YouTube: J. Cole
  1. Newschevron right
  2. J. Cole heeft meerdere projecten klaarliggen onder de naam 'The Fall Off Era'

Goed nieuws voor alle J. Cole-fans. De rapper deelt op Instagram zijn plannen voor een project genaamd The Fall Off Era. En het lijkt erop dat hij niet één, niet twee, maar drie projecten klaar heeft liggen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Fall off era

J. Cole teast al een tijdje naar zijn aankomende studioalbum The Fall Off. Op de Instagramfoto die hij geplaatst heeft, is te lezen dat er eerst twee andere projecten met de namen The Off-Season en It's A Boy aankomen.

"Ik heb nog wat doelen om af te vinken voordat ik ervandoor ga", schrijft de rapper bij de aankondiging. Daarmee doelt hij waarschijnlijk op zijn plannen om afstand te nemen van de muziekwereld na zijn release van The Fall Off. In een essay die hij eerder dit jaar uitbracht op The Players Tribune schreef hij over zijn mogelijke pensionering: "Op mijn carrière-bucketlist staan nog een paar items die ik moet afvinken voordat ik mezelf de toestemming geef om het volgende hoofdstuk van mijn leven in te gaan, wat voor hoofdstuk dat ook mag zijn."

Wachten

Fans wachten al lang op een nieuw album van J. Cole. Op zijn vorige album KOD uit 2018 teasede hij al naar zijn zesde studioalbum The Fall Off. Ondanks de aankondiging die de rapper nu heeft gedeeld, is het nog steeds onduidelijk wanneer we de nieuwe projecten kunnen verwachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie