Music

Lil Kleine verrast zijn oma in Carré: ''Hier sta ik binnenkort!''

  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine verrast zijn oma in Carré: ''Hier sta ik binnenkort!''

Lil Kleine komt misschien niet altijd even sympathiek over... Hij verslijt flessen champagne alsof het kraanwater is en verscheurt briefjes van 500 euro zonder enige schaamte. Maar zodra zijn oma in de buurt is, komt zijn ware aard naar boven: de lieve kleinzoon! Gisteren zat hij bij Beau aan tafel in RTL Summer Night en daar kondigde hij aan dat hij binnenkort in Carré zal staan.

''Ik dacht als we Paradiso en HMH hebben gehad, dan blijft Carré over. Welke rapper heeft er in Carré gestaan? Niemand! Ik fietste er altijd langs als kind en dit is wel een droom van mij.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oma

Voordat Lil Kleine het publiekelijk bekendmaakte, wilde hij zijn oma het goede nieuws vertellen. Hij nam haar mee naar Carré om het te vieren, met natuurlijk een flesje champagne!

''Op 6 oktober ga ik optreden hier. En dan ga ik u mooi neerzetten hier, op een balkon. Met champagne. En opa.''

Tour

Op 6 oktober trapt hij zijn tour af in Carré. Of hij dan ook nog in clubs zal staan?

''Hoe meer succes je boekt en hoe meer succes er op je af blijft komen, dan moet je ook wel exclusiviteit creëren. En dat doe je door je gage omhoog te gooien. Niet om meer te willen verdienen, maar om exclusief te zijn. Dat doe ik met zo'n tour en minder shows in discotheken.''

Patatje

Voordat Kleine zijn oma meenam naar Carré, ging hij ook nog een frietje met haar eten in zijn eigen patatzaak op het Rembrandtplein. Bekijk de aflevering van gisterenavond hieronder terug.

(vanaf 56:20)

Ster advertentie
Ster advertentie