Music

Trap Queen van Fetty Wap uit de verkoop?

  1. Newschevron right
  2. Trap Queen van Fetty Wap uit de verkoop?

Fetty Wap brak definitief door dankzij Trap Queen, maar de beat kan de rapper binnenkort heel wat geld gaan kosten. Ook is er een kans dat Trap Queen straks nergens meer te horen is. De Deense artiest Lazar Lakic, waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord, zegt dat hij de beat van producer Tony Fadd heeft gekocht. Hij zou zwart op wit hebben staan dat hij de exclusieve rechten voor de beat van Fadd heeft gekocht.

Trap Queen uit de verkoop

Lazar Lakic zegt dat hij geen enkele cent heeft ontvangen na het succes van Trap Queen. Daarom eist de artiest een shitload of money, maar ook dat Trap Queen niet meer verkocht mag worden. En alle fysieke exemplaren van de populaire single moeten vernietigd worden. Het klinkt allemaal niet bepaald realistisch, maar het schroeft het bedrag dat Lakic wil ontvangen wel op.

Advocaat Fetty Wap

Fetty Wap's advocaat Navarro Gray zegt dat zijn cliënt ook een contract heeft getekend. Daarop staat juist dat Fadd de beat aan hem verkocht heeft. Mocht Lakic winnen, dan gaat Fetty Wap de kosten bij Tony Fadd verhalen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie