Naar homepage
Music

The Weeknd brengt je in de halloweenstemming met bizarre video van 'Too Late'

foto: YouTube: The Weeknd
  1. Newschevron right
  2. The Weeknd brengt je in de halloweenstemming met bizarre video van 'Too Late'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Als je nog niet in de halloweenstemming was, zorgt The Weeknd daar wel voor. Zijn nieuwe clip van Too Late is namelijk best luguber. De zanger komt wederom met visuals die - zoals alleen hij dat kan - even mooi als vreemd zijn, maar op een of andere manier altijd perfect kloppen bij het nummer.

Afgehakt hoofd

Waar The Weeknd bij Blinding Lights nog bebloed en compleet psycho te zien was, komt in zijn nieuwe clip slechts zijn hoofd in beeld. Afgehakt. Wat daar vervolgens mee gebeurt, is behoorlijk bizar. Twee vrouwen, compleet in het verband na een cosmetische ingreep, vinden zijn hoofd midden op de weg, nemen het mee naar huis en zetten het op het lichaam van een vermoorde stripper om er vervolgens de liefde mee te bedrijven. Daarmee verwijst hij naar een scène uit de film American Psycho.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

After Hours

Too Late is onderdeel van The Weeknds laatste album After Hours, dat begin dit jaar uitkwam en binnen no time op nummer één terechtkwam. Het duistere r&b-album verbrak voor de release al een record. Namelijk dat van meeste wereldwijde pre-saves in de Apple Store: maar liefst 975.000. Niet lang na de release verscheen er ook een deluxe-editie van het album.

Ster advertentie
Ster advertentie