Music

VIDEO: Kim Kardashian verklapt per ongeluk het geslacht van haar toekomstige kindje

foto: YouTube TheEllenShow
  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Kim Kardashian verklapt per ongeluk het geslacht van haar toekomstige kindje

Er gingen al geruchten dat Kim Kardashian en Kanye West een kindje verwachten via een draagmoeder en vandaag is het fantastische nieuws bevestigd door Kim zelf. Ze was te gast bij The Ellen Show en verklapte per ongeluk dat North en Saint er een zusje bij krijgen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

babyshower

Natuurlijk moeten de twee kinderen voorbereid worden op de komst van de baby. Daarom gooide Kardashian een dikke babyshower. "We hadden dit weekend een babyshower en ik dacht: ik wil echt een babyshower, omdat ik wil dat ze (North) voelt dat er iets aan zit te komen. En ik wil echt dat ze het begrijpt", vertelt de televisiester.

speelgoed

Bij een babyshower horen natuurlijk cadeautjes. Kim begon te vertellen over het speelgoed van het feestje en zonder dat ze doorhad, gaf ze opeens het geslacht van de baby prijs. "Mensen namen speelgoed en cadeautjes mee en we maakten ze de volgende dag allemaal open. North zei: Mama, omdat zusje er nog niet is, denk ik dat ik al het speelgoed op mijn kamer nodig heb en ermee speel, zodat ik zeker weet dat ze oké zijn voor zusje."

reactie

Ellen Degeneres en haar publiek hadden meteen door dat Kardashian zojuist voor het eerst vertelde dat het om een meisje gaat. Nadat ook Kim besefte dat ze het net heeft verklapt, vertelde ze dat ze nog geen naam hebben voor de nieuwe Kardashian.

Ster advertentie
Ster advertentie