Music

Ariana Grande over relatie met Mac Miller: "Hij verdiende al die problemen niet"

  1. Newschevron right
  2. Ariana Grande over relatie met Mac Miller: "Hij verdiende al die problemen niet"

Ariana Grande brak met haar album Thank U, Next in februari een groot record: hoogste wereldwijde debuut voor een vrouwelijke artiest in elke genre. Een succesvol en goed kan je het album dus echt wel noemen. Desondanks heeft Ariana het toch moeilijk met de nummers die erop staan: "Het is fun, het is popmuziek en ik probeer het echt niet te laten lijken alsof dat het niet is. Deze nummers representeren alleen wel echt heftige shit", reflecteert ze in een coverinterview van Vogue.

therapie

Het album werd opgenomen in twee weken, wat niet gek is, want de tracks die erop staan zijn superpersoonlijk en werden uit haar eigen ervaring geschreven. Dit maakt het voor Ariana best moeilijk om ze tijdens haar tour elke avond weer te zingen, omdat de nummers zo veel herinneringen opbrengen. Maar ze had volgens verschillende therapeuten een routine nodig. De ietwat enthousiaste Ariana bedacht meteen dat ze op tour moest. "Ik ben een extremist, dus ik wilde meteen op tour. Maar het is echt moeilijk om te zingen over wonden die nog niet geheeld zijn", legt de zangeres uit. Tijdens een show in Mac Millers geboortestad Pittsburgh barstte ze dan ook in tranen uit tijdens het zingen van Thank U, Next.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

relatie met mac miller

Tijdens het gesprek met Vogue komt haar optreden op Coachella naar boven, waarna ze meteen aan Mac Miller denkt. "Ik had nooit gedacht dat ik naar Coachella zou gaan. Ik was altijd die persoon die nooit naar festivals ging en nooit iets leuks deed. De eerste keer dat ik ging, was voor Malcoms optreden en het was een geweldige ervaring. Ik ging daarna weer en sindsdien associeer ik ze met elkaar." Na de dood van haar ex werd de schuld snel op Ariana geschoven, wat ook een groot effect op haar heeft gehad, maar ze wist zichzelf te verdedigen in een tweet die ze in het interview toelicht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Zij zien het jarenlange werk en de liefde en vermoeidheid niet. Die tweet kwam voort uit een gevoel van nederlaag. Je hebt geen idee hoe vaak ik hem tijdens onze vriendschap en relatie heb gewaarschuwd dat zoiets zou gebeuren. Je hebt geen idee, dus je kan er niet zomaar vanuit gaan, want je weet het niet. Dat is waar die tweet vandaan kwam. [...] Onze relatie was verre van perfect, maar fuck. Hij was zo'n goed mens en hij verdiende al die problemen niet. Ik was een lange tijd de lijm, maar ik plakte langzamerhand steeds minder."

Ster advertentie
Ster advertentie