Music

Ariana Grande verrast Coachella met *NSYNC

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Ariana Grande verrast Coachella met *NSYNC

Ariana Grande gaf als headliner een grandioze show weg op het Coachella Festival. Dat deed ze met wat extra power van Nicki Minaj, P. Diddy, Mase én de mannen van *NSYNC. Hun leadzanger Justin Timberlake was er niet bij, maar ook zonder hem zongen Lance, JC, Joey en Chris het publiek plat met hun grande hit Tearin' Up My Heart, uit 1997.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grande fan van 'N SYNC

Ariana Grande heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze fan is van *NSYNC. In de dagen voor Coachella postte ze al wat video's waarin ze meezong met nummers van de legendarische boyband. Ook zagen we een video waarin ze met haar moeder bij een concert van de mannen aanwezig was. Je hoort die liefde voor *NSYNC ook terug in haar muziek. Zo bevat Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored een sample van de *NSYNC-hit It Makes Me Ill.

'N SYNC

*NSYNC was een boyband die eind jaren negentig hit na hit scoorde zoals Bye Bye Bye, Girlfriend en Thinking Of You. In 2002 kondigde de groep die bestond uit Lance Bass, Justin Timberlake JC Chasez, Joey Fatone en Chris Kirkpatrick een lange pauze aan. Justin Timberlake ging daarna succesvol verder als solo-artiest. Hij bracht hetzelfde jaar nog zijn debuutalbum Justified uit met hits zoals Cry Me A River, Señorita en Rock Your Body. In 2018 kreeg *NSYNC een ster op de Hollywood Walk Of Fame.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie