Music

Kimberly wekt Michael Jacksons 'Earth Song' tot leven

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. Kimberly wekt Michael Jacksons 'Earth Song' tot leven

Zangeres Kimberly blies de juryleden van The Voice of Holland vrijdagavond omver met haar uitvoering van Michael Jacksons Earth Song! Anouk was zeer positief over de uitvoering: "Ik snap waarom ze jou als afsluiter hebben staan, want na jouw optreden zou alles en iedereen verbleken. (..) Bizar goed!" Jurylid Sanne noemde dit het mooiste dat ze tot nu toe heeft gehoord: "Hier kan iedere zanger of zangeres in Nederland een puntje aan zuigen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dromen van Beyoncé

Waylon had moeite om zijn tranen te bedwingen en als coach van Kimberly had hij een aantal mooie woorden voor de zangeres: "Dit is alles wat je nodig hebt en alles wat je moet belichamen om een grote ster te zijn. We willen allemaal lijken op Beyoncé. Iedereen heeft een droom om de grootste ster van de wereld worden. Jij mag zo dromen want jij hebt namelijk dat talent bij je."

InstaKimberly

Kimberly noemt vrijdagavond een bijzondere avond op Instagram: "DIT is onbeschrijfelijk.. No words.. Wat een bijzondere avond!! 4 x 10.. EN dan OOK nog eens een waanzinnige thuis score.. Bedankt allemaal! Voor het stemmen en alle support, voor alle lieve berichtjes! Ik word overspoeld en probeer alles te lezen en te reageren! 1.000.000 maal dank! ?♥️"

Afvallers

Kimberly neemt het in de halve finale op tegen Jim, Samantha, Tjindjara en Demi. The Voice of Holland nam vrijdagavond afscheid van Aïrto, Ronald en Silayio. Zij kregen in de danger zone te weinig stemmen om een plekje in de halve finale te bemachtigen.

Ronnie Flex & Maan

In de tweede liveshow deden Ronnie Flex en ex-winnares Maan hun FunX-hit Blijf Bij Mij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie