Music

Bokke8 de DiXte met aanstekelijke track 'Uno'

foto: Instagram: Bokke1oak
  1. Newschevron right
  2. Bokke8 de DiXte met aanstekelijke track 'Uno'

Misschien ken je Bokke8 nog niet, maar daar komt na deze week zeker verandering in. Zijn track Uno is namelijk de Dixte! "Jij bent mijn nummer een, mijn numero uno"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'OCHO'

Uno is een van de acht tracks in Bokkes EP Ocho die ook vandaag uitkomt. Het album is vernoemd naar het Spaanse woord voor acht: misschien iets te maken het het aantal tracks op de EP?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sevn Alias

De rapper kwam in de scene nadat hij aangesloten werd bij Sevn Alias en zijn label 1OAK. Zo hebben de twee samen ook de track Timeline uitgebracht.

THC

Bokke8 groeide op in Amsterdam-Noord, en hier kwam hij op jonge leeftijd in aanraking met hiphop. Zijn vader was in Bokkes jeugd ook bevriend met de rapformatie THC. Toen Bokke8 15 was, begon hij zelf met rappen en in 2017 deed de rapper mee met de QIFESHbarzchallenge die werd opgezet door zijn rapvoorbeeld Sevn Alias. Dit was niet zonder succes. Bokke8 won de competitie en daarmee ook een meeting met Sevn Alias. Sinds december 2018 is Bokke8 aangesloten bij 1OAK en het label bracht diezelfde maand nog zijn allereerste single uit: Start.

Ster advertentie
Ster advertentie