Music

Sevn Alias in tranen door lief bericht broertje tijdens luistersessie 'Sirius'

  1. Newschevron right
  2. Sevn Alias in tranen door lief bericht broertje tijdens luistersessie 'Sirius'

Sevn Alias was bij FunX om de luisteraars als eerste de tracks van zijn nieuwe album Sirius te laten horen. FunX had ook nog een kleine verrassing voor hem: een persoonlijk berichtje van zijn broertje. En die woorden waren zó lief dat Sevn het niet meer droog hield.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Broertje

"Ik wil je heel erg succes wensen met je album 'Sirius' en natuurlijk zeggen hoe trots ik op je ben. 'Givenchy Stepping' is een van mijn favoriete tracks, omdat ik mee mocht doen in de clip en ik hierdoor misschien wel net zo bekend word als jij", aldus Sevns broertje. De artiest moest even bijkomen na zijn mooie boodschap. "Ik wilde altijd een broertje hebben. Mijn broertje kwam toen ik dertien was. Het betekent echt heel veel voor me", legt Sevn uit. "Hoe hij zich nu heeft uitgesproken, klinkt echt volwassen. Ik waardeer het echt man."

Ster

Naast dat hij verschillende tracks van Sirius liet horen, vertelde Sevn ook wat meer achtergrondinformatie tijdens de luistersessie. Sirius is vernoemd naar een ster: "In de periode van ongeveer 20 juli tot aan 20 augustus kun je die ster zien voordat de zon opkomt. En laat ik nou net in die periode mijn album droppen..."

Meerdere stijlen

Over de muziek die op het album staat, vertelde hij dat hij meer is gaan experimenteren: "Ik denk dat het iets anders is dan mijn voorgaande projecten." Later voegde hij daar nog aan toe dat hij zich niet wil vasthouden aan een bepaalde stijl.

"Op het moment dat jij echt een artiest bent en erin gelooft dat je ook andere soorten muziek kan maken die ook hard kunnen gaan, dan moet je dat gewoon doen man. Er gaan tegenslagen bij komen: sommige dingen gaan niet zo hard als je verwacht. Maar op langere termijn gaan mensen dat kunnen accepteren. Ik denk ook wel dat ik dat heb bewezen."

Sirius

Je kunt het volledige album hieronder luisteren:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Beluister hier de hele show terug.
Sevn was te gast in het laatste uur (22.00 -23.00).

Ster advertentie
Ster advertentie