Naar homepage
Music

Drake's 'Scorpion' wordt een dubbelalbum!

  1. Newschevron right
  2. Drake's 'Scorpion' wordt een dubbelalbum!

Nog maar één nachtje slapen en dan is het zover: Drake dropt zijn langverwachte album Scorpion! Naast het feit dat fans lang hebben mogen wachten op het project, wordt er ook enorm veel verwacht van de muziek. Vooral na die hele beef met Pusha T. Maar er is goed nieuws, Scorpion wordt namelijk een dubbelalbum en volgens OVO Mal van The Joe Budden Podcast is het nu al een klassieker.

r&b- en hiphop album

Het gerucht van een dubbelalbum ging al een tijdje rond onder Drizzy's fans. Dat was voor Joe Budden en Mal - die OVO Mal wordt genoemd door zijn connecties met Drake - een goede reden om het te bespreken. Ondanks dat de meeste mensen het stiekem al verwachtten, was het antwoord op Joe's vraag toch nog een verrassing: "Ja, het wordt een dubbelalbum. Het wordt een R&B-en hiphopalbum en het is nu al een klassieker." Luister hieronder vanaf 1 uur en 12 minuten naar het hele gesprek over het album.

billboard

Drake zou Drake niet zijn als hij de promotie van Scorpion niet groots zou aanpakken. Zijn liefde voor billboards was bij velen al bekend en de nadruk werd daar extra op gelegd nadat er vorige week billboards in Toronto opdoken. Op één van de borden stond de tekst: "A Side, B Side", waardoor veel fans er al van uit gingen dat het een dubbelalbum gaat worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Trailer

Vanaf 29 juni kun je Scorpion eindelijk beluisteren. Houd FunX.nl hiervoor in de gaten en bekijk hieronder nog de trailer van het album om alvast in de juiste sfeer te komen.

Ster advertentie
Ster advertentie