Music

Maluma de DiXte met lovesong 'Hawái'

foto: Youtube: Maluma
  1. Newschevron right
  2. Maluma de DiXte met lovesong 'Hawái'

Eind augustus dropte Maluma zijn nieuwe album Papi Juancho, bomvol lekkere tunes zoals Hawái. De Colombiaanse zanger weet op deze track zijn klassieke latin sound goed te combineren met lovesong vibes. Je gaat deze heerlijke lovesong vaker voorbij horen komen want de tune is de DiXte op FunX!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hawái

De track gaat over een break-up tussen Maluma en zijn ex-vriendin. Er waren geruchten dat de lovesong over zijn echte ex-vriendin ging maar in een interview met People vertelt hij dat dat niet het geval was en dat hij geen exacte situatie in zijn hoofd had tijdens het schrijven van de tekst. "Ik denk dat iedereen dit soort relaties heeft of op deze manier uit elkaar gaat", vertelt de zanger.

Papi Juancho

Papi Juancho is het vijfde album van de Colombiaanse zanger. Maluma vertelde in een ander interview dat Hawái 'een van zijn favoriete nummers op het album is'. Een groot deel van het album heeft hij tijdens de lockdown gemaakt in zijn studio. De zanger is trots op zijn album: "Omdat ik zoveel zelf heb gedaan aan het album, is het echt puur."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie