Music

The Game aangeklaagd voor onbetaalde hamburgers

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. The Game aangeklaagd voor onbetaalde hamburgers

Big D's Burgers heeft The Game aangeklaagd voor 8500 dollar. Vanwege Independence Day, de dag waarop de onafhankelijkheid wordt gevierd in de Verenigde Staten, gaf The Game een feest voor vrienden en familie. Voor de catering huurde de artiest twee restaurants van Big D's Burgers in, om zijn gezelschap van hamburgers te voorzien. Maar wie eet, moet ook betalen. Dat is volgens de eigenares van Big D's Burgers niet gebeurd. The Game ontkent alles en zegt dat ze liegt.

Afspraken

Volgens de eigenares van Big D's Burgers is de artiest zijn afspraken niet nagekomen. Zo zou The Game hebben aangegeven dat er voor 250 personen eten nodig was, terwijl er uiteindelijk voor zo'n 450 personen eten nodig bleek te zijn. Het restaurant moest daarom alles op alles zetten om iedereen hamburgers te kunnen geven. Daarnaast zou de rapper onder andere drank en schoonmaakspullen hebben gebruikt. The Game beloofde het verschuldigde bedrag over te maken, maar de eigenares van Big D's Burgers heeft dat geld nooit gekregen.

Gratis

Volgens Wack 100, de manager van The Game, was er nooit een contract met Big D's Burgers. Zowel The Game als Wack 100 waren in de veronderstelling dat het burgerrestaurant het feest van gratis catering zou voorzien.

Ster advertentie
Ster advertentie