Music

Jongen deelt hartverscheurend filmpje over pesten en gaat viral

foto: Facebook: Kimberly Jones
  1. Newschevron right
  2. Jongen deelt hartverscheurend filmpje over pesten en gaat viral

In Amerika verspreidt er zich sinds vrijdag een hartverscheurend filmpje op sociale media. Keaton Jones wordt op zijn school gepest om onder andere zijn uiterlijk. Nadat zijn moeder werd gebeld om hem eerder op te halen van school, vroeg het jongetje of zij een filmpje kon maken, want hij had maar één vraag: Waarom? Nadat het filmpje werd gedeeld, begon al snel de hashtag #StandWithKeaton.

littekens

Keaton is in het filmpje hard aan het huilen en erg overstuur. Op school wordt hij bekogeld met eten en hij vraagt zich af waarom er mensen überhaupt gepest worden. "Wat is het nut ervan? Hoe haal je voldoening uit het naar beneden halen van anderen? Dat is echt niet oké! Dat zeg ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen die gepest worden." De kinderen die hem pesten, noemen zijn neus lelijk en zeggen dat hij geen vrienden heeft. Ook pakken ze hem op de littekens die hij aan een tumoroperatie heeft overgehouden.

steun

Inmiddels is het filmpje in Amerika al 20 miljoen keer bekeken. Verschillende celebs zoals Justin Bieber, Snoop Dogg en Chris Evans tonen hun steun voor het jongetje.

Justin Bieber

Acteur Chris Evans heeft het jongetje en zijn moeder zelfs uitgenodigd voor de première van de nieuwe The Avengers film.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie