Music

Spanker verzamelt tracks uit Insta-sessies op album 'Spanker Sessions'

foto: YouTube: TopNotch
  1. Newschevron right
  2. Spanker verzamelt tracks uit Insta-sessies op album 'Spanker Sessions'

Spanker heeft een slimme manier bedacht om tijdens de quarantainetijd muzikaal actief te blijven. Zo gebruikte hij Instagram Live om samen met verschillend rappers tracks te maken. Het proces dat zich normaal in de studio afspeelt, kon iedereen zo live via Instagram volgen. In dezelfde week werd de track vervolgens uitgebracht inclusief videoclip, zoals bij onder andere Villa met Kevin en Jonna Fraser en sinds vandaag ook Gun met Chivv en Blacka. Al die tracks heeft Spanker nu verzameld op het album Spanker Sessions.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe manier

Spanker zegt op Instagram dat hij zijn volgers een kijkje wilde geven in zijn werkproces. "Het was voor het eerst dat ik op deze manier complete songs ging maken met artiesten, dus dat was wel een uitdaging. Daartegenover heeft het er wel voor gezorgd dat ik het maken van een song op een andere manier ging bekijken", aldus de producer over zijn nieuwe project. "Alle artiesten die ik hiervoor heb benaderd, waren vanaf het begin ook heel enthousiast. Die waardering en liefde is denk ik wel over de hele plaat terug te horen en dat is één van de mooiste dingen van dit project."

Nederlandse rapgame

Op het verzamelalbum is bijna de volledige Nederlandse rapgame terug te horen. Het bevat Spankers creaties met Murda, Josylvio, SFB, Kevin, Jonna Fraser, Hef, Sticks, Henkie T, Broederliefde, CHO, Bryan Mg, Sevn Alias, KA, Chivv en Blacka.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie