Music

Rick Ross haalt weer keihard uit naar Birdman

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Rick Ross haalt weer keihard uit naar Birdman

Rick Ross en Birdman hebben al een tijdje dikke beef over geld van Lil Wayne. Weezy wacht al jaren op een bedrag dat hij van de het label Cash Money Records krijgt. En dat gaat niet over een paar tientjes. Het bedrag zou inmiddels de 40 miljoen dollar hebben aangetikt. Maar Birdman wil niets uitbetalen! Tijd voor Rick Ross om de labelbaas nog een keer te fileren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

betalen

Via een aantal video's op Snapchat zegt hij: "Jongen, je bent vijf jaar te laat met het betalen van die man (Lil Wayne) zijn geld. Geef die jongen zijn geld. We weten dat het niet klopt. Stop met die grappen en geef dat geld. Geef dat geld!" De miljoenen zijn een schadevergoeding voor Lil Wayne, omdat Cash Money Records zijn album niet uit wil brengen en Weezy geen voorschot (acht miljoen dollar) heeft gehad.

Diss

Afgelopen zomer bracht Rick Ross de videoclip Idols Become Rivals uit, dat op zijn laatste album Rather You Than Me staat. Op de disstrack haalde hij ook al keihard uit naar Birdman. Zo rapt hij onder andere: "Hoe kan je met je vinger wijzen, als je een leven vol zonden leeft?" Daarnaast benadrukt hij dat Birdman zijn succes aan Weezy te danken heeft: "Heel zijn leven gaf hij jouw wat er te verdienen was." Zelf vindt Rick Ross Trick Daddy maar nep: "Sh*t, ik dacht dat die auto's echt van jou waren!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie