Entertainment

Bodyguard van Diddy spreekt zich uit: 'Hij zegt alleen wat mensen willen horen'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Bodyguard van Diddy spreekt zich uit: 'Hij zegt alleen wat mensen willen horen'

Een voormalig bodyguard van Diddy denkt dat de excuusvideo van de rapper niet echt gemeend is. Dat zegt de bodyguard, genaamd Roger Bonds, in een interview met Piers Morgan. In het gesprek noemt Bonds zijn voormalige baas 'manipulatief'.

Niet oprecht

Diddy bood zondag in een video op Instagram zijn excuses aan voor beelden uit 2016. Daarop is te zien dat hij zijn ex-vriendin, zangeres Cassie Ventura, aanvalt. In de instagram-video zegt hij te walgen van zichzelf. Ook zou hij professionele hulp hebben gezocht.

Roger Bonds denkt niet dat Diddy eerlijk is. Volgens hem had hij de naam van Cassie in de video moeten noemen. Bonds denkt dat Diddy alleen maar zegt wat mensen willen horen, en niet wat hij echt voelt. Hij zegt dat Diddy goed is in manipuleren en dat geld en macht het belangrijkst is voor hem. Zijn voormalig bodyguard verwacht dat er meer slachtoffers zijn en dat zij nog van zich zullen laten horen.

Niet vervolgd

De rapper wordt niet vervolgd voor de mishandeling. Volgens de wet is het te lang geleden gebeurd, waardoor de zaak is verjaard. Cassie heeft vorig jaar wel een aanklacht ingediend tegen haar ex voor mishandeling en verkrachting, maar dat is toen buiten de rechtszaal opgelost. Diddy heeft altijd gezegd dat hij onschuldig is.

Ster advertentie
Ster advertentie