Entertainment

Cassie en Diddy treffen schikking in rechtszaak over verkrachting en misbruik voor onbekend bedrag

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cassie en Diddy treffen schikking in rechtszaak over verkrachting en misbruik voor onbekend bedrag

Diddy heeft slechts een dag nadat zijn ex Cassie hem aanklaagde wegens verkrachting, mishandeling en mensenhandel een schikking getroffen met haar. Volgens The New York Times kwamen beide partijen vrijdag tot een overeenkomst. De details van de schikking zijn niet bekendgemaakt.

Diddy en Cassie treffen schikking

In een gezamenlijke verklaring geven Diddy en Cassie aan dat ze "deze kwestie op een vriendschappelijke manier hebben opgelost". Cassie benadrukt dat ze de zaak graag wilde regelen op voorwaarden waar ze "enige mate van controle over had". Ze voegt eraan toe: "Mijn dank gaat uit naar mijn familie, fans en advocaten voor hun onvoorwaardelijke steun." Diddy schrijft in de verklaring: "Ik wens Cassie en haar familie al het beste toe. Love."

Beschuldigingen

Cassie diende haar beschuldigingen rondom Sean 'Diddy' Combs afgelopen donderdag in bij de rechtbank. Volgens de zangeres, die Diddy in 2005 leerde kennen, zat ze tien jaar lang gevangen in een gewelddadige relatie met hem. Zij was toen 19 jaar oud en Diddy 37. Zo zou hij haar regelmatig hebben geslagen en dwong hij haar om seks te hebben met anderen, terwijl hij het op film vastlegde. Ook zou ze geforceerd zijn om drugs te nemen en tegen haar zin in handelingen te verrichten. Verder zegt Cassie dat Diddy in 2018, vlak voor het einde van hun relatie, haar huis binnen zijn gedrongen om haar te verkrachten.

Diddy ontkent alle beschuldigingen en beschuldigt Cassie van afpersing.

Ster advertentie
Ster advertentie