Entertainment

Diddy blies Kid Cudi's auto op wegens relatie met Cassie: "Hij wachtte tot Cudi thuis was met vrienden"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Diddy blies Kid Cudi's auto op wegens relatie met Cassie: "Hij wachtte tot Cudi thuis was met vrienden"

Diddy zou Kid Cudi's auto hebben opgeblazen, nadat hij erachter kwam dat de artiest een relatie met zijn ex-vriendin Cassie zou hebben. Het incident vond plaats in 2011 toen Cassie en Diddy kort uit elkaar waren. De rapper zou Cassie hierna ook zwaar mishandeld hebben. Dit blijkt uit documenten van de rechtszaak die de zangeres tegen hem is begonnen.

Kid Cudi

Cassie heeft gisteren bekend gemaakt dat ze een rechtszaak is gestart tegen haar ex-vriend Diddy. De zangeres had jarenlang een relatie met Diddy, die haar zou hebben mishandeld en verkracht. In de officiële verklaring die op het internet circuleert, blijkt dat Diddy niet alleen een gevaar voor Cassie was, maar ook voor anderen. Zo zou de rapper in 2011 de auto van Kid Cudi hebben opgeblazen, nadat hij erachter kwam Kid Cudi en Cassie een relatie hadden.

Diddy zou hebben gewacht totdat Kid Cudi thuis met zijn vrienden was, voordat hij de auto heeft verwoest. "Rond de tijd dat Kid Cudi thuiskwam, explodeerde de auto in zijn oprit", staat in de verklaring. Een vertegenwoordiger van de artiest heeft dit nieuws aan de New York Times bevestigd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mishandeling

Cassie zou volgens deze verklaring ook mishandeld zijn, nadat Diddy achter haar nieuwe relatie kwam. Hij zou haar telefoon hebben gepakt en e-mails hebben gevonden tussen haar en de Day 'N' Nite-rapper. "Diddy werd agressief en viel haar aan met een kurkentrekker. Cassie vluchtte toen naar Kid Cudi's huis om aan Diddy te ontsnappen." Vervolgens zou Diddy zijn personeel hebben gebruikt om contact met Cassie te krijgen. De zangeres keerde toen terug naar de rapper, waarna ze opnieuw mishandeld werd. "Hij sloeg haar meerdere keren en schopte haar in haar rug toen ze weg probeerde te rennen", blijkt uit de verklaring.

Ster advertentie
Ster advertentie