Entertainment

Diddy reageert op gerucht dat Will en Jada Pinkett Smith een trio wilde met zijn voormalige vriendin

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Diddy reageert op gerucht dat Will en Jada Pinkett Smith een trio wilde met zijn voormalige vriendin

Diddy was gisteravond te gast bij de Jimmy Kimmel Live om te spreken over zijn album The Love Album: Off The Grid. Tijdens het interview kon Jimmy Kimmel het niet laten om te vragen naar toch wel een heel interessant gerucht. Volgens Diddy's oude bodyguard zouden Will en Jada Pinkett Smith het namelijk in het verleden hebben geprobeerd om een trio te doen met Diddy's ex-vriendin Jennifer Lopez.

Trio met Jennifer Lopez

Presentator Jimmy Kimmel zou een interview van Diddy's voormalige bodyguard hebben gezien die het trio-verhaal de wereld in bracht. "De man zei dat hij jouw bewaker was en dat Will Smith en Jada een trio wilden doen met JLo, terwijl jij een relatie met haar had. Jij wilde Will daarna in elkaar slaan, is dit waar?", vroeg de presentator aan Diddy.

De artiest reageerde verrast op de vraag: "Deze show is gekker geworden sinds de laatste keer dat ik hier was. Heb je dat echt gehoord? Nee, ik weet niet waar je het over hebt. Jimmy, ik dacht dat we vrienden waren."

Diddy's bodyguard

Diddy's voormalige bodyguard Gene Deal bracht het nieuws eerder deze maand de wereld in. Hij zei dat Will en Jada hadden geflirt met Jennifer Lopez, waarna Diddy met Will wilde vechten. "We waren op een verjaardagsfeestje waar zij ook waren. Op een gegeven moment stond Diddy boos op en liep ik naar hem toe. Diddy zei toen dat hij dacht dat Will en Jada iets aan het proberen waren. 'Ik wil dat je dichtbij blijft, want ik ga hem slaan', zei hij tegen mij".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie