Music

Diddy brengt grootste R&B namen samen voor The Love Album: Off The Grid

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Diddy brengt grootste R&B namen samen voor The Love Album: Off The Grid

Als er één ding is dat Sean 'Diddy' Combs goed kan, is het wel talenten samenbrengen en tot hun recht laten komen. Zo was hij degene die de legendarische Notorious B.I.G. tekende en de eerste tracks van Mariah Carey en Mary J. Blidge produceerde. De zakenman heeft al jarenlang geen muziek uitgebracht, maar dropt vandaag zijn nieuwste werk. The Love Album: Off The Grid is een ode aan R&B en staat vol met een leger aan gevestigde namen in het genre. Zo zijn onder andere The Weeknd, Justin Bieber, Mary J. Blige, Jazmine Sullivan, H.E.R., Summer Walker, Teyana Taylor, French Montana, Coco Jones, Busta Rhymes, Ty Dolla $ign, Jacquees, Kehlani, 21 Savage, Swae Lee, Burna Boy, Jeremih, Nova Wav en Nija te horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Diddy businessmogul

Het zal je misschien verbazen dat dit pas Diddy's vijfde studioalbum is. Maar zijn grootste invloeden zijn geweest als producer van grote artiesten en belangrijke werken. Daarnaast is hij echt een business mogul in de muziek- en entertainmentindustrie met handen in onder andere Ciroc Vodka, Revolt TV en natuurlijk zijn platenlabel Bad Boy Worldwide Entertainment Group.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Love Album: Off The Grid

Zelf zegt Diddy dat hij door God werd geroepen om dit album te maken. "God riep me op een dag en ze zei: 'Het is tijd'. (...) Ik realiseerde me dat als ik voor de rest van mijn leven nog maar één ding zou mogen doen, ik muziek zou maken. En dat heb ik jarenlang niet meer gedaan. Vanaf dat moment wist ik dat ik weer terug moest gaan naar mijn eerste liefde: R&B." The Love Album vertelt het verhaal van zijn liefdesleven en bevat iedereen met wie hij graag samen wilde werken de laatste jaren. "Ik wilde een album maken waarop mensen met elkaar kunnen vrijen: 'babymakingmusic', maar ook dansen en losgaan. Een album waarmee je je 48 uur lang kan opsluiten met je partner en lekker kan dansen, lachen, huilen, vrijen, eten en chillen. Waarmee je even helemaal in elkaar kan verdwijnen. Daarom heet het Off The Grid."

Diddy's Superbowl van R&B The Love Album: Off The Grid is vanaf vandaag te streamen op alle platforms.

Ster advertentie
Ster advertentie