Entertainment

50 Cent zegt tijdens zijn concert dat Diddy achter de moord op 2Pac zit

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 50 Cent zegt tijdens zijn concert dat Diddy achter de moord op 2Pac zit

50 Cent is momenteel bezig met het Europese gedeelte van zijn Final Lap tour. Door de jaren heen heeft de rapper veel kritiek op Diddy gehad, maar deze week deed hij wel een hele hard uitspraak. Tijdens zijn concert in Letland zei 50 Cent namelijk dat hij ervan overtuigd is dat Diddy achter de moord op 2Pac zit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

50 Cent beschuldigd Diddy

De rapper had voor het concert op Instagram gesproken over het feit dat Duane 'Keefe D' Davis, die op het moment de hoofdverdachte is in de moordzaak op 2Pac, in meerdere interviews beweert dat Diddy hem inhuurde o 2Pac te vermoorden. Tijdens het concert verwees hij naar zijn uitspraken op Instagram: "Ik moet daar echt mee kappen. Ik praat met een therapeut die me probeert te helpen met de dingen die ik zeg. Het is soms gekke shit die uit m'n mond komt zonder reden. Misschien zei ik die dingen omdat Diddy 2Pac heeft vermoord. Ik wilde zien wat ik online voorbij zag komen."

De dood van 2Pac is al decennia lang een zaak die de hele wereld in zijn greep houdt. Het is niet de eerste keer dat Diddy in verband wordt gebracht met de moord op de legendarische rapper. Zo had Diddy een hechte band met The Notorious B.I.G., die vaak als de nemesis van 2Pac wordt gezien. Zowel de dood van Biggie als die van 2Pac zijn nog steeds niet (helemaal) opgelost.

Ster advertentie
Ster advertentie