Music

Rolf Sanchez primeurt nieuwe single 'Vas A Entender'!

  1. Newschevron right
  2. Rolf Sanchez primeurt nieuwe single 'Vas A Entender'!

Rolf Sanchez heeft een nieuwe single en primeurde 'm vanmorgen in de Nandoleaks! Het nummer heet Vas A Entender en gaat over een relatie die gebroken is.

"Degene die het uitmaakt wil weer terug, maar voor de persoon die het zingt, is het nu te laat."

Alles voor de fans

Rolf woont tegenwoordig in Miami, maar kon vanmorgen toch aanschuiven bij Start. Aanstaande zaterdag geeft hij namelijk een show in Rotterdam. Het is zijn eerste eigen concert hier, waar de zanger liedjes zal laten horen van z'n album dat pas volgend jaar uitkomt.

Rolf, die je ook kunt kennen van onder andere Que Se Siente, treedt op met het orkest Latin Society. "Ik kreeg steeds vaker de vraag wanneer ik hier weer optreed. Toen heb ik besloten om dit concert te geven voor de mensen die mij supporten."

De voormalig X Factor-deelnemer is niet voor niks naar Miami verhuisd. Zijn fanbase daar is groot en alleen maar meer aan het groeien. "Er zijn sommige plekken in Miami waar ik niet normaal over straat kan. Dan heb ik het voornamelijk over de plaatsen waar de latin community heel erg aanwezig is."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Salsaton

Rolf wil graag een combinatie van reggaeton en salsa, ofwel salsaton, maken. Zijn nieuwe single Vas A Entender is een soort bruggetje naar zijn nieuwe sound. Daarnaast zit hij niet alleen in de studio met de producers van Marc Anthony, maar ook met de producers van reggaetonsterren Nicky Jam en Farruko.

Kortom: er ligt heel veel moois op de plank!

Ster advertentie
Ster advertentie