Music

North West maakt eigen videoclip voor 'Old Town Road'

  1. Newschevron right
  2. North West maakt eigen videoclip voor 'Old Town Road'

Kim Kardashian is net moeder geworden van een vierde kind en is daarom momenteel op verlof, zo laat ze weten op Twitter. Tijdens dat verlof heeft ze samen met dochter North West een videoclip gemaakt voor de populaire track Old Town Road. De regie en choreografie van de schattige video waren in handen van de 5-jarige North.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Old Town Road

Old Town Road van Lil Nas X is een wereldwijde hit en staat dan ook al weken bovenaan de charts bij FunX. Deze vrijdag verschijnt er eindelijk een officiƫle videoclip van de track.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nederlandse producer

De 19-jarige Young Kio uit Nederland was verantwoordelijk voor de productie van Old Town Road. Vorige maand vertelde hij in Start hoe deze bijzondere samenwerking tot stand is gekomen. Kiowa, zoals de jongen uit Purmerend eigenlijk heet, was altijd al een ondernemer. Hij begon op zijn dertiende met het online verkopen van designs. Daarna begon hij beats - die hij op zijn zolderkamertje maakte - te verkopen via een webshop. En dan kan het dus zomaar zijn dat Lil Nas X je project koopt en daarmee een megahit scoort! Inmiddels heeft Young Kio overigens zijn zolderkamertje ingeruild voor de grote studio's in Amerika.

Ster advertentie
Ster advertentie