Music

Chris Brown verwijderd van Timbaland's album

  1. Newschevron right
  2. Chris Brown verwijderd van Timbaland's album
Een woordvoerder van Chris Brown heeft verklaard dat zijn stem uit het nummer The One I Love van Timbaland's aankomende album verwijderd is. "Het was een unaniem besluit dat genomen is uit creatieve overwegingen." In de wandelgangen wordt gezegd dat het slechte imago van Chris de reden hiervan is.

Rapper D.O.E., die op de track rapt, vertelt dat de single in eerste instantie Maniac heette, maar door de mishandeling van Rihanna is aangepast.

Timbaland Ft. D.O.E., Keri Hilson & Chris Brown - The One I Love/Maniac



Chris Brown's album Graffiti komt op dezelfde datum als Timbaland's Shock Value II uit. Beide cd's staan gepland op 8 december. Het blijft de vraag of Chris Brown evenveel succes zal hebben als voorheen. De mishandeling van zijn toenmalige vriendin Rihanna heeft hem veel fans gekost. Ondanks de vele lijmpogingen heeft 'Crihanna' hem een grote deuk in zijn imago opgeleverd.

In de afgelopen weken zijn de nieuwe videoclips van Timbaland en Chris Brown verschenen. Zo bracht Chris de track 'Crawl' uit en kwam Timba met zijn vampierenjacht in 'Morning After Dark'. Bekijk hieronder beide videoclips en laat weten welke jij beter vindt!

Chris Brown - Crawl



Timbaland Ft. Soshy - Morning After Dark



Ster advertentie
Ster advertentie