Music

Spicy videoclip voor Trey Songz: 'I Invented Sex'

  1. Newschevron right
  2. Spicy videoclip voor Trey Songz: 'I Invented Sex'
De spicy bedscenes van Trey Songz en een aantrekkelijke vrouw gaan de komende weken de nodige stof doen opwaaien. De zanger heeft gekozen voor een soft-erotische videoclip bij de nieuwe single 'I Invented Sex' waarop hij te horen is met Drake. Het begint allemaal met een onschuldige knuffel en kus, maar gaat vervolgens over in sensuelere zoenscènes en uiteindelijk kleedt Trey haar langzaam uit...
Want more? Klik dan door voor de videoclip..

De wereldpremière van de sexy videoclip vond een aantal uren geleden plaats via de Twitter van de Amerikaanse artiest. Op welke momenten dit liedje het meest geschikt is kun je waarschijnlijk wel raden aan de songtekst: Girl let me get u to the crib, Upstairs to the bed, Girl you gonna think, Girl when I pull back them sheets, And you climb on top of me, Girl you gonna think, You gonna think I invented sex.

Trey Songz heeft naast zijn nieuwe videoclip 'I Invented Sex ook een video gemaakt voor de single 'Say Aah' waarop rapper Fabolous meedoet. Beide videoclips zijn gemaakt in New York en je vindt ze ook alle twee terug op Trey's derde album Ready.

Trey Songz - I Invented Sex

Ster advertentie
Ster advertentie