Music

Hierdoor gaat Meek Mill opnieuw de gevangenis in

foto: YouTube MeekMillTV
  1. Newschevron right
  2. Hierdoor gaat Meek Mill opnieuw de gevangenis in

Meek Mill werd eind 2009 vrijgelaten, nadat hij een jaar in de gevangenis had gezeten voor illegaal wapenbezit en drugshandel. Dan denk je dat hij zijn lesje wel heeft geleerd, maar dat heb je mis. In 2015 kreeg hij huisarrest, omdat hij had opgetreden terwijl de rechtbank daar geen toestemming voor gaf. En nu moet Meek Mill opnieuw de gevangenis in.

proeftijd

Toen hij huisarrest kreeg, was de rechter er eigenlijk al een beetje klaar mee. Als Meek Mill nog één keer in de fout in zou gaan tijdens zijn proeftijd, dan kon hij rekenen op een nieuwe gevangenisstraf. De artiest raakte betrokken bij een vechtpartij op een vliegveld en hij werd ook nog eens opgepakt voor roekeloos rijgedrag. Hij moest deze week weer voor de rechter verschijnen en dan kan je de uitslag al raden natuurlijk: Meek Mill gaat opnieuw achter de tralies. Dit keer voor twee tot vier jaar.

rechter

Volgens The Philadelphia Inquirer zou de rechter Meek Mill hebben verteld dat ze hem door de jaren heen al heel veel kansen heeft gegeven, maar dat hij zich er iedere keer niets van aantrekt. "Ik ben klaar met je", zei ze.

Op social media werd er door verschillende sterren gereageerd:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie