Music

Gucci Mane is binnenkort weer een vrij man

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Gucci Mane is binnenkort weer een vrij man

Tot nu toe is 2017 een goed jaar voor Gucci Mane. In mei bracht hij zijn album Droptopwop uit, geproduceerd door Metro Boomin'. Daarnaast gaat hij binnenkort trouwen met zijn liefde Keyshia Ka'oir. Het beste nieuws voor de artiest kwam echter deze week binnen. De rechter heeft alle aanklachten tegen de rapper ingetrokken.

Proeftijd

In 2013 werd Gucci Mane opgepakt voor illegaal wapenbezit. In mei 2016 kwam hij vrij jaar en begon zijn 4 jaar proeftijd. Gucci Mane diende een verzoek in om deze proeftijd te verkorten. Uiteindelijk heeft Rechter Steve C. Jones hier gehoor aan gegeven en heeft beslist dat de artiest zijn proeftijd niet meer uit hoeft te dienen. Dat betekent dat Gucci Mane binnenkort weer een vrij man is. Hij zal nog heel even geduld moeten hebben. Officieel is hij op 19 september vrij van alle aanklachten.

Autobiografie

Toeval of niet, op diezelfde dag komt ook de de autobiografie van Gucci Mane uit, genaamd The Autobiography Of Gucci Mane. Het boek is geschreven door Radric Davis en schets een gedetailleerd portret van de wereldbekende artiest.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie