News

Sean Kingston en zijn moeder worden beschuldigd van 10 misdrijven na huiszoeking

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Sean Kingston en zijn moeder worden beschuldigd van 10 misdrijven na huiszoeking

Sean Kingston en zijn moeder hebben te maken met ernstige aanklachten. Afgelopen week werd er een inval gedaan in zijn huis in Florida, waarna zijn moeder gearresteerd werd. Zelf was hij op dat moment in Californië, waar ook hij uiteindelijk door de politie werd meegenomen.

Tien aanklachten

Binnenkort zal Sean Kingston voor de rechter in San Bernardino moeten verschijnen, schrijft TMZ. Hij wordt waarschijnlijk uitgeleverd aan Californië. Bij terugkomst staan hem maar liefst tien ernstige aanklachten te wachten. Zo worden hij en zijn 61-jarige moeder onder meer beschuldigd van een vooropgezet plan om talloze bedrijven, zoals een juwelier en autodealer, op te lichten. Bij de dealer zou het gaan om een Cadillac Escalade ter waarde van zo'n 160.000 dollar. De juwelier zegt opgelicht te zijn voor 480.000 dollar aan juwelen.

Borgtocht

De moeder van Sean Kingston, Janice Turner, heeft acht aanklachten aan haar broek hangen. Zij wordt beschuldigd van grote diefstal, identiteitsdiefstal en het bedenken van een plan om te frauderen. Zijn moeder heeft een borgtocht van 160.000 dollar betaald om vrij te komen. Het is niet de eerste keer dat ze te maken heeft met een aanklacht: in 2005 is de vrouw al veroordeeld wegens banfraude.

Sean moet zich verantwoorden voor beschuldigingen over ongedekte cheques en bankfraude. Wat het gevolg voor hem kan zijn, is nog niet bekend. Hij moet eerst worden uitgeleverd en zit daarom al een aantal dagen vast.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie