Entertainment

Videoregisseur zegt dat Sean Kingston hem heeft geslagen en bedreigd met pistool

foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.comfoto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Videoregisseur zegt dat Sean Kingston hem heeft geslagen en bedreigd met pistool

Sean Kingston wordt ervan beschuldigd eerder deze maand videoregisseur GXDLIKE te hebben mishandeld. Ook zou hij een pistool op de man hebben gericht. Dit schrijft TMZ.

Huis van Sean Kingston

GXDLIKE zou in Los Angeles aangifte hebben gedaan tegen Sean Kingston. Aan de politie vertelde de regisseur dat hij de afgelopen drie maanden in het huis van de Beautiful Girls-zanger woonde en video's voor hem maakte.

Vuurwapen getrokken

In de nacht van 5 november ging het mis. Sean zou de regisseur rond 2 uur 's nachts hebben gevraagd om wat beelden te maken van zijn huis. De telefoon van GXDLIKE was op dat moment leeg waarna Sean hem in een vlaag van woede in zijn gezicht zou hebben geslagen en een vuurwapen trok.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reactie

XXL heeft het team van Sean gevraagd om een reactie. "Alle beschuldigingen over Sean Kingston zijn onjuist", schrijft het team in een verklaring. "Het is jammer dat Sean's voormalige videoregisseur, nadat hij werd ontslagen, ervoor heeft gekozen om '5 minutes of fame' te zoeken."

Comeback

Het is een lange tijd stil geweest rondom de 31-jarige zanger uit Miami. Zijn laatste album Back 2 Life kwam uit in 2013. Momenteel werkt hij aan een comeback. Hij is bezig met zijn vierde solo-LP Deliverance en bracht afgelopen zomer de track Love Is Wonderful uit met Travis Barker.

Ster advertentie
Ster advertentie